afgeronde projecten

Bouwen | Onderhouden | Renoveren

Aanbouw

Arkes BouwHet dak van deze woning in Lutten is door het team van Arkes Bouw gerenoveerd. Eerst is het asbest verwijderd, daarna is het geheel voorzien van een geïsoleerd dak. Verder is er een aanbouw gerealiseerd van 10 m2.


Dakkapel

Arkes BouwIn Hardenberg is een 'op maat gemaakt' dakkapel gerealiseerd. Hierdoor worden meerdere slaapkamers aan elkaar gekoppeld.


Garage

Arkes BouwVoor een opdrachtgever in Lutten heeft Arkes Bouw, direct naast de bestaande woning van de eigenaren, een nieuwe garage gebouwd.


Dakrenovatie

Arkes BouwDeze woning in Lutten is door het team van Arkes Bouw voorzien van een nieuw dak. De zolder is gerenoveerd, het dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen en goten. Verder is er een 'indak' zonnepanelen systeem gemonteerd en de loodaansluitingen zijn hersteld.


Jaren 30 plafond

Arkes BouwHet oude plafond van deze woonkamer is gestript en daarna - tussen de vloerbalken - geïsoleerd en er zijn zolderplanken onder geplaatst. De bestaande vloerbalken hebben, dankzij een ombouw, een authentieke jaren 30 stijl gekregen.


Platdak renoveren

Arkes BouwDit platdak had een probleem met 'vocht van binnen uit', waardoor het dak vervangen moest worden. Het geheel is voorzien van nieuw dakbeschot, daar bovenop is een isolatieplaat gelegd en er is een EPDM-dakbedekking aangebracht. De dakrand is afgewerkt met een aluminium zetkap.